Realisaties

Realisatie 2016: Inrichting van een tweede studio

Huize Terloo kon overgaan tot de inrichting van een tweede comfortabele studio

Hiervoor kregen wij financiële steun van
- 51 Halle
- Cera Foundation

Realisatie 2014: Inrichten van een bezoekersruimte

Wij zijn blij te kunnen melden dat onze bezoekersruimte een feit is.

Samen met de financiële steun van BNP Paribas Fortis Foundation en de vaardige handen van onze logistieke ploeg hebben we een lokaal omgebouwd tot een aangename bezoekersruimte.

Deze bezoekersruimte heeft tot doel om de contactmomenten tussen ouders en kinderen in een huiselijke omgeving te laten doorgaan, een omgeving waar er plaats is voor spel en gesprek en dit alles met oog voor voldoende privacy.

Realisatie 2013: plaatsing van een nieuw multifunctioneel lokaal

Sinds vele jaren beschikt Huize Terloo over een chalet - jeugdclub waarin wekelijks de +14 jarigen die in Huize Terloo verblijven, samenkomen. Dit gebouw was dringend aan vervanging toe.

Voldoende middelen verzamelen voor de bouw van een nieuw multifunctioneel lokaal was onze droom.

Dankzij de financiële steun van velen en de helpende hand van onze logistieke ploeg konden we begin juli overgaan tot de plaatsing van een nieuw multifunctioneel lokaal.

Onze logistieke ploeg zal nu verder zelf instaan voor de binnenafwerking (plaatsen verwarming en sanitair, elektriciteit, extra isolatie,...).

Een werkgroep wordt opgericht om na te denken over het aan te kopen meubilair gelet op de verschillende functies waarvoor het lokaal zal worden ingezet. Fondsen voor de aanschaf van geschikt meubilair zijn zeker nog welkom (zie ook nieuwe projecten- dromen).

Het nieuw multifunctioneel lokaal zal worden gebruikt voor de jeugdclubwerking, zal dienst doen voor de kiné behandelingen, voor knutsel- en andere vrijetijdsactiviteiten op woensdagnamiddag en in het weekeinde of tijdens vakanties... Hierdoor krijgen jongeren de kans om ook eens buiten de muren van de leefgroep aan een activiteit deel te nemen. Daarnaast zal het lokaal ook gebruikt worden als vergaderruimte voor onze medewerkers tijdens de daguren, als de kinderen op school zijn.

Realisatie 2012: aankoop van een minibus en realisatie van een schuilhuisje

Minibus

In 2012 konden we dankzij jullie steun eveneens overgaan tot de aankoop van een minibus.

Schuilhuisje

In 2012 konden we een schuilhuisje plaatsen op ons terrein. Hier kunnen de jongeren 's morgens- uit de regen -op de schoolbus wachten.

Realisatie 2011: aanleg van een sportveld

Dankzij financiële ondersteuning en de vele handige handen van onze logistieke ploeg konden we een kindvriendelijk sportveld, mini-pitch aanleggen.